Telefoontje van Sinterklaas

Hoe leuk is het om op Sinterklaasavond een belletje van de Sint te krijgen? Heel leuk! Toen ik zelf klein was hadden we in ons dorp Veghel de Pietenlijn. Kon je bellen met Zwarte Piet om gewoon wat te kletsen of je verlanglijstje doorgeven als je dat durfde. Dat bellen met Piet vond ik als kind al super spannend. Maar gebeld worden door Sinterklaas op 5 december, dat is voor kinderen natuurlijk helemaal het summum!

http://youtu.be/u6yFZUk73Wk

Telefoontje van de Sint

Dat moeten ze vast ook gedacht hebben bij Telfort. Op 5 december zitten er namelijk ook dit jaar weer een aantal hulpsinten klaar om te bellen naar jou! Wil je dat ook, dan moet je er alleen wel snel bij zijn want de voorraad Sinten is beperkt.

Op de volgende drie momenten kun je je inschrijven:

  • 26 november vanaf 09:00 uur
  • 27 november vanaf 13:00 uur
  • 28 november vanaf 18:00 uur

Meer informatie daarover vind je hier.

TIP: Je kunt naast je gegevens ook eventuele extra informatie doorgeven om het gesprek met Sinterklaas een persoonlijk tintje te geven. Extra leuk natuurlijk als Sint alvast een hint geeft over een van de nog ingepakte cadeautjes!

Bel ze, en alvast een fijne sinterklaasavond!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.