By 21 november 2014 Read More →

‘Chocolade’ magneetletters

De Sint is weer in het land en de ‘chocolade’ magneetletters aan de wand.

In deze DIY laat ik zien hoe gekleurde magneetletters in een handomdraai bijna echte chocolade letters worden. We gaan heel eenvoudig zelf chocolade magneet letters maken.

chocolade magneetletters maken

Chocolade magneet letters maken dit heb je nodig:

  • Magneetletters
  • Chocolade bruine acrylverf
  • Kwastje
  • Eventueel stokjes waar je de letters op vast klemt

Hoe maak je het:

Verf (tamponeer) de letters met de chocolade bruine verf en laat deze goed drogen.

magneet letters maken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.