By 19 november 2014 Read More →

Pepernotenkrans voor aan je deur!

De lichthuisjes staan al op mijn kast en inmiddels hangt ook deze krans aan de deur. Het enige wat je nodigt hebt is een strokrans, een lijmpistool en veeeel pepernoten. Ik kocht de allergoedkoopste die ik kon vinden. Een lint had ik nog in de kast liggen en voor een paar euro was mijn pepernotenkrans klaar. Het ruikt heerlijk en ziet er gezellig uit.

Een pepernotenkrans maak je zo

pepernotenkrans maken

  1. Spuit wat lijm in het midden van de kruidnoten en plak deze op de krans. Plak ze rij voor rij op de krans.
  2. Voor de tweede laag spuit je lijm aan de buitenkant van de noten en plaats je deze precies op de open plekken.
  3. Goed laten drogen, lintje erom & ophangen. Klaar!

Ik heb twee lagen op de krans gemaakt, omdat je na de eerste rij de strokrans nog ziet. Wil je liever één laag, span dan een oude panty om de strokrans en plak die aan de achterzijde van de krans dicht met duc-tape. Ook makkelijk, want zo kun je na de Sinterklaas de pepernotenkrans zo weer leeg halen.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.