By 11 november 2014 Read More →

Verlanglijstje boekje

Sint zat te denken wat hij jou zou gaan schenken… Om het de goedheilig man wat makkelijker te maken schrijf je dit in een zelfgemaakt verlangboekje; een verlanglijstje in de vorm van een mini boekje. Dit boekje maak je zelf en speciaal voor Sint helemaal in 5 december stijl!

sinterklaas verlanglijst boekje maken

Je hebt nodig: een vel A4 papier voor de vulling, een stuk dikker papier van 15,5cm bij 11cm voor de binnenkant van de kaft, een stukje Sinterklaas inpakpapier van ruim de afmeting van het dikkere witte papier, schaar, lijm, naald en garen.

Een verlanglijst boekje maken doe je zo:

Hoe je de vulling van het boekje vouwt zie je hieronder, echt héél makkelijk.

boekje vouwen

afbeelding via goc.nl/trends/trends/wave-of-trends-boekje

Voor de kaft beplak je het dikkere papier met het inpakpapier. Knip of snijd na droging eventueel overstekend papier af. Vouw dubbel en zorg daarbij dat het pakpapier aan de buitenkant zit. Schuif de vulling erin, vouw open en maak in het midden vast met naald en garen. Nu lekker een kopje thee, pepernoten en het verlangboekje vol schrijven met al je wensen…

Op naar een fijne 5 decemberavond!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand