Een dag prins of prinses tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen 2020

Is jouw kind dol op verkleden en staat een kroontje beeldig? Dan zijn de Prinsen- en Prinsessendagen 2020 bij Paleis Het Loo echt iets voor jullie! 

In de zomervakantie wordt iedere dinsdag, woensdag en donderdag (28, 29 en 30 juli en 4, 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19 en 20 augustus 2020) mogen kinderen verkleed naar Paleis het Loo komen voor de ‘Prinsen- en Prinsessendag’. I.v.m. de grote verbouwing zijn het Paleis zelf en het dak nog gesloten. Maar er is genoeg te doen in de stallen en ook de Paleistuinen zijn geopend. Maar er is genoeg te zien en te doen tijdens de dagen.

foto: Marnix Klooster

Wat kun je doen op de Prinsen- en Prinsessendagen 2020?

Wat dacht je van de theatershow van Prins6, een tovershow van Toverlakei Evenblij, dansen op het (gemaskerd) bal, een (stok)paardjesrace, fotoshoot, koninklijk lopen over de laan naar het paleis etc etc. Je kind krijgt ook een leuke goodiebag cadeau. Je kind kan zich een dag prins of prinses wanen tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen op Het Loo!

Tickets vooraf bestellen

I.v.m. corona-maatregelen is het belangrijk om vooraf je tickets te bestellen. Dat kan via: www.paleishetloo.nl/ticketshop. Kies een datum en een beschikbare tijd om te komen. Dit is de tijd voor de start van je bezoek, je mag zo lang blijven als je wilt.

Nog leuke verkleedkleren scoren?

Heeft je kind nog geen prins(essen)kleding? Tip van mij: neem dan  even een kijkje in de webshop van Souza. Zij verkopen echt de mooiste prinsessenjurken en accessoires. Ook voor jongens zijn er geweldige (en stoere 😉 outfits te koop. Ook hebben wij een hele pagina met leuke prinsessentips29

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: prinses, Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.