By 2 mei 2015 Read More →

Pippi Langkous producten

Pippi is een eigenwijs meisje dat vast dol is op kadootjes. Cadeautjes met twee oo’s want dat doet haar vast aan vroeger denken. We zijn weer voor je op zoek gegaan naar de leukste cadeautjes uit onze shopgids. Dit keer dus met het thema Pippi Langkous. En kijk eens wat we vonden?

pippi langkous producten

Pippi Langkous producten

Kijk, klik en koop, we hebben het wel heel gemakkelijk voor je gemaakt!

  1. Smafolk longsleeve Monkey​ – via Kind zo Blij want Pippi loves Meneer Nilson!
  2. Pippi ophanghaakje via Kabouterpers
  3. Wat lijkt Lappenpop Adele op Pippi ! via Speelgoed Kiki
  4. Pippi opbergblik via Kabouterpers
  5. Pippi theedoek via Kabouterpers
  6. Net als Pippi Lange kousen via Ninie Kinderkleding

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pippi Langkous

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.