By 14 april 2017 Read More →

Een leuke, snelle Paasversiering voor de paastafel

Met Pasen brunchen wij jaarlijks gezellig met mijn familie. Een leuk, gedekte tafel hoort daar ook bij. Ik ben dit jaar echt enorm traag met alle paasversieringen. Weinig tijd en inspiratie.

De placemats en bestekzakjes die Roelina voor MoodKids liggen hier al wel klaar. Op Pinterest kwam ik van de blog Xenobiophillia paashaasjes in een weckpot tegen. Chocolade paashazen had ik al gekocht voor de kindjes, weckpotten heb ik in overvloed en die paaseitjes waren zo gekocht.

Deze snelle Paasversiering maak je echt in een paar minuten en ik vind het effect erg leuk. Misschien ook wat voor jou?

Snelle paasversiering maken

Wat heb je nodig?

  • chocolade paashaas
  • paaseitjes
  • paasgras (Zeeman)
  • weckpot

Doe onderin je weckpot wat paasgras, zet de paashaas erop en vul aan met wat eitjes. Easy peasy toch!

Een leuk versierde gedekte tafel voor ontbijt of brunch hoort vind ik bij Pasen. Maar wat als je weinig tijd hebt? Dan maak je deze snelle paasversiering.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pasen, zelf maken, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.