By 22 maart 2016 Read More →

Deze lieve paasdoosjes geven je paastafel extra sfeer

Met Pasen eten wij gezellig met elkaar. Met deze hele makkelijke paasdoosjes geef je de tafel in een handomdraai wat extra paassfeer. Met gratis download.

Vouw deze doosjes voor Pasen. Leuk om eitjes in te verstoppen en de paastafel met de paasbrunch te versieren. Download het doosje op de site.

Download en vouw deze doosjes voor Pasen. Leuk om eitjes in te verstoppen en de paastafel met de paasbrunch te versieren.
Met Pasen eten wij gezellig met elkaar. Met deze hele makkelijke paasdoosjes geef je de tafel in een handomdraai wat extra paassfeer. Met gratis download.

Met Pasen eten wij gezellig met mijn familie. Eerst zoeken we samen met de kindjes eieren. Meestal brunchen we daarna. We dekken de tafel gezellig, maken lekkere hapjes en kletsen gezellig bij. Voor de kindjes maken we vaak ook iets leuks. 

Dit jaar is het bij mijn zusje, dus ben ik dismissed. Zij heeft aan mij (en aan jullie ;)) al verklapt dat ze deze paas-armbandjes gaat maken.

Ik kwam op Pinterest deze leuke paasdoosjes tegen van Martha Stewart. En kon het toch niet laten om hier een variant op te maken. Martha Stewart blaast de download op met 250% tot een grote paasdoos. Ik besloot er kleine lieve paasdoosjes van te maken. Waar een kleinigheidje in kan om aan iemand te geven of die heel schattig staan als versiering op je borden op de paastafel.

Lieve paasdoosjes

2016-03 - MoodKids, Paasdoosjes-1

Wat heb je nodig:

  • deze download
  • gekleurd papier/printer
  • schaar
  • lineaal, mesje en snijmat
  • wat liefs of lekkers om in de paas doosjes te stoppen

Hoe maak je ze:

#1 Print de download uit op gekleurd papier. Ik heb 90 grams papier gebruikt in pasteltinten. Wil je ze toch opblazen (zoals het origineel), dan zou ik zwaarder papier gebruiken.

#2 Knip de paas doosjes uit, snij de dunne rechthoekjes uit. Hier sluit je straks de doosjes mee. Vouw de doosjes. Hou de stippellijnen aan de binnenkant van het doosje.

#3 Vul ze met iets lekkers en sluit ze.

Fijne paasdagen!

2016-03 - MoodKids, Paasdoosjes

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pasen, zelf maken, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.