By 16 augustus 2018 Read More →

Bezoek dit weekend Foodfestival Dierenpark Amersfoort

Op 16, 17, 18 en 19 augustus is er weer het Foodfestival DierenPark Amersfoort. Een leuke manier om met een gereduceerd tarief (slechts 5 euro!) dit dierenpark te bezoeken. Er staan tientallen foodtrucks in het park en je kunt genieten van leuke activiteiten en livemuziek. 

Geef een draai aan het Happenrad waar je heel bijzondere lekkernijen kunt proeven. Struin lekker rond op de Zomermarkt met leuke stands, doe mee aan de vijf kinderfeestjes of maak een Foodtour langs de dieren. Keuze genoeg. Bekijk hier het volledige programma.

Het Foodfestival begint vanaf 16.00 uur en gaat door tot 22.oo uur. Genoeg tijd dus om van al het lekkers te genieten én een bezoekje te brengen aan de dieren.

Op 16, 17, 18 en 19 augustus 2018 is er weer het DierenPark Amersfoort Foodfestival. Met gereduceerd tarief (5 euro!) kun je dit dierenpark te bezoeken.

Tip: koop kaarten vooraf!

Kaarten voor het Foodfestival koop je voor 5 euro. Het handigst is om die vooraf online te kopen. Dat kan hier. Wil je liever ook de dag doorbrengen in Dierenpark Amersfoort? Dat kan natuurlijk ook! Je kaartje is ook geldig tijdens het Foodfestival.

Meer informatie: www.dierenparkamersfoort.nl

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.