By 6 augustus 2018 Read More →

Tip: het Vuurwerkfestival in Scheveningen

Ben je fan van vuurwerk? Dan mag je het Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen niet missen! Dit jaar gaan voor de 39ste keer in twee weekenden weer acht verschillende landen de strijd met elkaar aan voor de titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2018’.

Het vuurwerk wordt afgeschoten vanaf een drijvende ponton dat ca. 275 meter van De Pier ligt. Dus vanaf De Pier zie je alles vanaf de eerste rij! Elke avond geven twee verschillende landen een vuurwerkshow van ongeveer een kwartier.

foto: Richard Mulder

Programma Vuurwerkfestival Scheveningen

Vrijdag 10 augustus:

21:45 uur Japan
22:30 uur Oostenrijk

Zaterdag 11 augustus:

21:45 uur België
22:30 uur Engeland

Vrijdag 17 augustus:

21:45 uur Nederland
22:30 uur Duitsland

Zaterdag 18  augustus:

21:45 uur China
22:30 uur Spanje

Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs rondom het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen, dan kan dat met de speciale Vuurwerkfestival app. Voor iOs (klik hier) en Android (klik hier)

Voor meer informatie: https://www.vuurwerkfestivalscheveningen.com/

Entertainment

Voor- en nadat het vuurwerk losbarst, zijn er op verschillende plekken in Scheveningen optredens. Op De Pier zijn er bijvoorbeeld DJ’s vanaf 17.00 tot 24.00 uur. En maak je er direct een lekker weekend Scheveningen van? Op zondag zijn er live jazz-optredens. Check  www.jazzaanzeedenhaag.nl/de-pier

foto: Richard Mulder
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.