Bravoure van Cirque Moustache + circus workshops

Moed en spanning. Daar draait het om bij de stuntmannen en circusartiesten van Cirque Moustache. Ook graag een energieke familieshow zien die bol staat van de bravoure? Kom dan naar Bravoure van Cirque Moustache. De zesde zomertour van dit energieke gezelschap is deze weken in de zomervakantie op meer dan 23 locaties in Nederland te zien. Kom jij ook kijken wat deze stuntmannen allemaal durven?

Cirque Moustache reist deze zomer al weer met de zesde show door het land. Klassieke circuswagens gaan mee op tour, zodat het publiek zich op de locaties ook zelf kan vermaken met deze zogeheten Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen en kermisspelen om te oefenen. Maar daarnaast kunnen de kids natuurlijk genieten van popcorn en suikerspinnen. Op enkele plekken in het land, geeft Cirque Moustache ook workshops. Daarin worden kinderen in 2 uur tijd klaargestoomd om als circusartiest een echt optreden te geven.

De tour van Cirque Moustache is te zien tot en met 30 augustus. Kaartjes voor de voorstelling kosten 10 euro per stuk. Dit is inclusief twee tickets voor een activiteit op de Kinderkaravaan. Kaarten zijn te koop op de website van Cirque Moustache.

Cirque Moustache ontstaan vanuit Utrechtse Circusschool

Cirque Moustache is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zowel voor studenten van een circusopleiding als voor jongeren van de vele jeugdcircusscholen.  Het circus is ontstaan vanuit de werkzaamheden voor De Utrechtse Circusschool: Circus DIEDOM.

De artiesten die meedoen met Bravoure van Cirque Moustache komen uit binnen- en buitenland. Wat te denken van Ida Cramer, Coco Perraglie, Daniël Siegmund, Berl Both, Sabine Lustig of Sequoia van Ekeren? Uiteraard is circusdirecteur Jasper Riedeman ook van de partij. Hij is oprichter van het circus en vertelt er enthousiast over: “Je kunt gerust zeggen dat het circus bij mij een uit de hand gelopen hobby is. Als 13-jarige jongen kwam ik in aanraking met het jeugdcircus. Ik leerde daar bijna alle circustechnieken. Na het krijgen van lessen ging ik assisteren, doceren en uiteindelijk zelf een circusschool runnen. Zelf optreden doe ik nog maar zelden. Ik heb mij volledig gestort op circuseducatie. Toen er een gebruikte circustent voorbij kwam, heb ik mijn spaarrekening geplunderd en ben ik naast mijn werkzaamheden bij het jeugdcircus gestart met Cirque Moustache.”

Ook naar Cirque Moustache? Dat kan! Hieronder is de rest van de speellijst te bekijken:

Agenda Bravoure van Cirque Moustache

6 augustus – Woudenberg – Camping de Heigraaf
7 augustus – Markelo – Camping de Poppe
8 augustus – Neede – Camping Lolotte
9 augustus – Denekamp – Camping de Papillon
10 augustus – Lattrop – Camping Rammelbeek
11 augustus – Zandpol – Camping Buitenland
12 augustus – Echten – Camping Westerbergen
13 augustus – Marienberg – Camping Pallegarste
14 augustus – Doorn – Vakantiepark Het Grote Bos
15 augustus – Vuren – Camping de Lievelinge
16 augustus – Schalkwijk – Pand Pannekoek
18 en 19 augustus – Utrecht Lunetten – Koppelsteede
20,21 en 22 augustus – Maarssen – Timmerdorp Jan Campert
23 augustus – Zeist – Lobbus vakantieweken
26 augustus – Utrecht – Fort a/d Klop
28, 29 en 30 augustus – Hilversum – Werf 35 i.s.m. Bink kinderopvang

Kaarten zijn te koop op de website van Cirque Moustache.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vakantie, Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.