Win 4x 2 kaarten voor het FOX & Eredivisie VoetbalFestival

Aanstaande zaterdag vindt het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze dag is voor het grootste gedeelte ingericht voor jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar én hun ouders, trainers en begeleiders. Ook is er een speciaal programma voor moeders. Daarover later meer. 😉

Wat is er te doen op het Voetbalfestival?

Ben jij in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar en helemaal gek van voetbal? Doe je niks liever dan een potje voetballen, over je favoriete sport praten en volg je alle wedstrijden? Dan moet je op zaterdag 7 juli 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht komen. Op die dag vindt het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats en dat kun je als echte voetbalfan natuurlijk niet missen.

Je kunt er een wedstrijdje panna spelen, nieuwe tricks leren, in ‘t zonnetje naar beach soccer kijken en nog veel en veel meer. Is het jouw allergrootste droom profvoetballer of vlogger te worden? Op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival zet je de eerste stap in jouw carrière en kun je de kneepjes van het voetbalvak leren. Bovendien kun je ook eredivisie-spelers en voetballende YouTubers ontmoeten, want zonder jouw idolen is een voetbalfeest natuurlijk niet compleet.

Bij de Freestyle Knock Out Championships zie je de beste freestylers live in actie! Check de hardste Around the World’s, combo’s en spectaculaire ‘sole-moves’. Daarnaast kun je hier workshops volgen van Slimpie Street Heroes TomV en Nasser el Jackson waarin je de kneepjes van het vak leert.

Aanmelden voor de Beste Voetbalmoeder van Nederland

In een serie van van vier opdrachten, bestaande uit een drietal activiteiten en een kennisopdracht, wordt bepaald welke moeder in Nederland er met de eretitel ‘Beste Voetbalmoeder van Nederland’ vandoor gaat. Elke deelnemer krijgt, samen met zoon of dochter, gratis toegang tot het festival. Aanmelden voor het unieke kampioenschap kan vanaf vandaag. De ‘Beste Voetbalmoeder van Nederland’ richt zich op (voetbal)moeders met voetballende kinderen van zes tot en met veertien jaar.

Via www.bestevoetbalmoeder.nl kunnen voetbalmoeders meer lezen over het evenement en zich inschrijven. De aanmelding is gratis, maar het aantal plekken is beperkt. Het team met de meest originele en overtuigende inschrijving maakt kans om op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival te strijden voor de titel ‘Beste Voetbalmoeder van Nederland‘.

De Derde Helft

Terwijl de kinderen zelf op pad zijn, hebben ouders, trainers en begeleiders de mogelijkheid lekker te ontspannen in de ‘Derde Helft’. Dit is dé voetbalkantine waar ze onder het genot van een kop koffie naar de meest spectaculaire doelpunten aller tijden kunnen kijken, gezellig mee kunnen doen aan een voetbalquiz of legendarische pronkstukken kunnen bewonderen in het voetbalmuseum. Daar hangt ondermeer het voetbalshirt van Marco van Basten waarin hij in 1988 één van de meest iconische doelpunten uit zijn carrière maakte.

Kaarten bestellen kan via www.voetbalfestival.nl.

Win 4x 2 kaarten voor het Voetbalfestijn

Wat moet je doen?

  1. Vul hieronder je gegevens in.
  2. Like (en eventueel deel) dit Facebookbericht

Aanstaande donderdag maken we bekend wie de kaarten heeft gewonnen.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.