By 24 maart 2018 Read More →

Wendy & Dixie: winactie voor (paarden)meisjes

Paardenmeisjes. Heel lang geleden was ik er ook één. Ik kon me destijds niks leukers bedenken dan mijn pony borstelen, paardrijden en knuffelen. Uiteraard las ik de Penny en het ultieme uitstapje was toch wel het ponykamp.

Toen ik 14-15 jaar was, ging de liefde over. Tot op heden mis ik het ook niet echt. Bij Job op school is momenteel een ponyvirus gaande. De een na de ander begon met paardrijden en nu is het zelfs zover dat de een na de ander een eigen pony koopt. Zelfs Jobs vriendinnen die nooit iets met paarden hebben, hoor ik nu over paardrijden. Grappig om te zien hoe aanstekelijk dat blijkbaar (ook nu weer) werkt.  Misschien is het een zeer lokaal virus. 😉  Maar paardenmeisjes (of paardenjongens) zijn er vast nog meer in Nederland.

Voor hen heb ik een leuke winactie. Er verschijnt namelijk op 29 maart een nieuwe paardenfilm: ‘Wendy & Dixie’. Een film voor meisjes van 6 jaar en ouder, waarin de vriendschap tussen een meisje en een paard centraal staat.

Wendy & Dixie

De 12-jarige Wendy staat absoluut niet te trappelen wanneer haar ouders besluiten de hele zomer door te brengen op de vervallen paardenboerderij van haar oma. Sinds de dood van Wendy’s opa heeft haar oma zelf de touwtjes in handen op de stal, maar ze krijgt het al snel moeilijk door de komst van de moderne manege St. Georg. Wendy heeft het niet zo op paarden. Vroeger reed ze het liefst iedere dag, maar sinds een ernstig ongeluk is alles anders. Eenmaal bij oma aangekomen blijft Wendy’s aandacht hangen bij een gewond paard die de plaatselijke slager probeert te vangen. Wendy helpt ‘Dixie’ ontsnappen en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee. De komst van Dixie verandert Wendy’s leven voorgoed. Maar hoelang zal ze het beestje kunnen verbergen en zal oma’s paardenboerderij wel kunnen blijven bestaan?

Bekijk hier de trailer:

Win 2x 4 kaarten voor de film Wendy & Dixie

Van Dutch Filmworks mogen wij 2x 4 kaarten weggeven.

Gefeliciteerd, Jannie van de Luitgaarden uit Bladel en Mariëlle Naarsing uit Epe. Ik geef jullie gegevens door aan Dutch Filmworks. Zij sturen de kaarten naar je op.

 

De bioscoopkaarten worden ter beschikking gesteld door Dutch Filmworks.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.