By 16 december 2017 Read More →

Win bioscoopkaarten voor De Familie Slim

Op 3 december tuften we naar bioscoop Tuschinski in Amsterdam voor de première van de nieuwe familiefilm ‘De familie Slim’. Nou vind ik een bezoekje aan Tuschinski al snel een feestje. Met een jongetje tussen ons in dat op het puntje van zijn stoel zat en zich regelmatig schaterlachend achterover wierp al helemaal.

Het is een leuke familiefilm die draait om Max Slim, de jongste van het uitvindersgezin familie Slim. Max wordt gespeeld door de talentvolle 11-jarige Matheu Hinzen, die je wellicht nog  kent van zijn geweldige optreden tijdens Superkids met het nummer ‘zo verdomd allen’. Daarna speelde hij ook mee in de musical van Ciske de Rat. En Max speelt nu de hoofdrol in deze film.

Job was enorm onder de indruk van Matheu en wilde graag met hem op de foto. En Matheu was zo aardig om die wens in te willigen. Cute hè!

Job en Matheu Hinzen bij de première van de film Familie Slim

De familie Slim

Nog even over de film. Zoon Max voelt zichzelf in de schaduw staan van zijn familie, omdat zowel zijn vader (Harry Piekema), moeder (Tatum Dagelet) als zijn zus (influencer Sara Dol) elk jaar minstens één prijs op het uitvindersfestival Inventicon winnen. Max eigen uitvindingen gaan eigenlijk altijd de mist in. Dat levert grappige scenes op als Max op een vliegend hoverboard, die uiteraard keihard gelanceerd wordt.

Als de Familie Slim een uitnodiging krijgt om deel te nemen aan de 25-jarige jubileumeditie van Inventicon, stelt hij zelf voor om thuis te blijven. Deze jubileumeditie blijkt echter volledig in scene gezet door collega uitvinder Elon Teslison (Najib Amahli). Elon is op zoek naar de ultieme uitvinding, want hij heeft Inventicon nog nooit gewonnen, omdat de Slims altijd met de prijzen aan de haal gaan. Elon wil door één van hun uitvindingen te stelen eindelijk zelf Inventicon winnen. Daarom ontvoert hij Max’ familie. Nu zal Max om zijn familie te redden echt een uitvinding moeten maken die wel werkt.

Winactie 2x 4 vrijkaarten voor familie Slim

Voor JustEntertainment mag ik 2x 4 vrijkaarten voor deze leuke familiefilm weggeven.

Gefeliciteerd,

Sonja Hubregtse uit Goes

Audrey Smits uit Belfeld

Ik stuur de kaarten vandaag naar jullie op. Veel plezier bij de film!

 

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.

Simple Share Buttons