By 7 november 2017 Read More →

Is jouw kind een geboren ondernemer? Check dit!

Kinderen onder de achttien jaar registeren zich steeds vaker met een eigen bedrijf bij de Kamer van Koophandel. De afgelopen 5 jaar is het aantal KVK inschrijvingen van jonge ondernemers met ruim 40 procent toegenomen. Al ruim 2.270 kinderen staan nu ingeschreven.

Waarom zou je ook wachten met ondernemen tot je volwassen bent? Herken je jouw kind? Heeft jouw kind ook ambities? En is hij/zij een geboren ondernemer? Meld je kind dan aan voor ‘Het Klokhuis Onderneemt Backstage’ om inspiratie op te doen bij zijn/haar favoriete bedrijf.

Het Klokhuis onderneemt backstage

Op zaterdag 11 november organiseert Het Klokhuis in samenwerking met de Kamer van Koophandel ‘Het Klokhuis Onderneemt Backstage’. Tijdens deze dag krijgen kinderen uitleg van ondernemers en kunnen ze een kijkje nemen achter de schermen van het bedrijf. Doel van het project is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.

Promo backstage

Heb jij zaterdag 11 november al iets te doen? ? backstage.hetklokhuis.nl

Geplaatst door Het Klokhuis op donderdag 2 november 2017

De keuze uit bedrijven is enorm en gaat van kippenboer en chocolademaker tot wasserette en tassenontwerper. Op backstage.hetklokhuis.nl vind je de deelnemende bedrijven in jouw buurt. Hier schrijf je je ook meteen in.

Aanmelden via backstage.hetklokhuis.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.