By 29 september 2017 Read More →

Win bioscoopkaarten voor de nieuwe Dummie de Mummie film

Dummie de Mummie, Goos, Klaas en meester Krabbel; wie kent ze niet? Vanaf 4 oktober verschijnt de nieuwe film van Dummie de Mummie in de bioscoop. De vorige twee delen van Dummie de Mummie waren grote bioscoopsuccessen en trokken per stuk bijna 400.000 bezoekers.

Ook werden de films aan tientallen andere landen verkocht. De reeks is gebaseerd op de boeken van schrijfster Tosca Menten. Ben jij ook geweest? Dan wil je vast ook naar deze nieuwste film. Komt goed uit, want we mogen maar liefst 3 filmpakketten weggeven.

Dummie de Mummie, Goos, Klaas en meester Krabbel; wie kent ze niet? Vanaf 4 oktober verschijnt de nieuwe film van Dummie de Mummie in de bioscoop. 

Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte. Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

 

Winactie Dummie de Mummie

We mogen van Dutch Filmworks 3 pakketten weggeven. In elk pakket zitten vier bioscoopkaarten, één ‘Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet’ boek en de dvd’s van de eerste en tweede films om thuis nog lekker na te genieten.

Gefeliciteerd en veel plezier bij de film!

Melissa van Stipdonk uit Asten

Desiré Meijer uit Schiedam

Renske Wiegerink uit Delden

 

We geven jullie gegevens door aan Dutch Filmworks. Zij sturen het pakket naar je op.

 

 

Dit artikel bevat producten die ons gratis worden aangeboden.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.