By 22 september 2017 Read More →

Nog geen plannen voor as zaterdag? Check Snorfestival!

A.s. zaterdag nog geen plannen? Dan nu wel! 😉

Snorfestival

Want op 23 september vindt het Snorfestival plaats van 12.00 tot 17.00 uur. De laatste keer in creatieve broedplaats de Snorfabriek! Deze keer wordt het festival gecombineerd met Le Bazarre, de reizende markt in Utrecht.  Een combinatie creatieve workshops, boeklanceringen (hallo uitgeverij Snor! en kramen vol vintage kleding en huisraad, prints, antiek, vinyl en ander mooi spul!

Ik huil nog steeds dat ik niet kan… Check de foto’s! Zo leuk was het namelijk in mei.

Klik hier voor meer informatie en het programmaboekje.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.