Als fan van brandweerman Sam mag je dit niet missen!

Op zondag 23 juli 2017 gaat de film Brandweerman Sam – Ufo Alarm! in première bij Veiligheidsmuseum PIT. Om dit te vieren zijn er van 23 juli t/m 20 augustus verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij PIT. 

Van 23 juli t/m 20 aug 2017 zijn er verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij Veiligheidsmuseum PIT. Een leuk uitstapje voor echte fans!

Na de première zijn er t/m 20 augustus verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij PIT. Knutsel je eigen Brandweerman Sam helm en doe brandweertestjes in het museum om je Brandweerman Sam diploma te behalen. Ook is er een Brandweerman Sam kleurplatenwedstrijd in het museum waarbij museumbezoekers kans maken op een leuk Brandweerman Sam prijzenpakket! Deelname aan de Brandweerman Sam weken is gratis, je betaalt alleen museumentree. Op maandagen is PIT gesloten.

 

Voor meer informatie kijk op: www.pitveiligheid.nl/sam

Winactie

Is jouw kind fan van Brandweerman Sam en zou jij zijn nieuwste film, Ufo Alarm, graag in de bioscoop willen zien? Like dit Facebook bericht én laat in een reactie weten wat jouw kind zo tof aan Brandweerman Sam vindt en maak kans op een compleet Brandweerman Sam Cadeaupakket (voor 4 pers)!

Wat kan je winnen:
– 4 bioscoopkaartjes voor de nieuwe film Brandweerman Sam – Ufo Alarm! (26 juli in de bioscoop)
– 25% korting voor @Veiligheidsmuseum PIT voor 4 personen tijdens de Brandweerman Sam weken t/m 20 augustus.
– DVD Brandweerman Sam – Helden van de Storm

De winnaar is bekend en heeft bericht gehad.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.