By 24 februari 2017 Read More →

Pathé kleuterbios: een superleuk uitje voor de zondagochtend

Een druilerige zondagmorgen. Kindjes vroeg wakker en om klokslag 07.00 uur de vraag wat we vandaag gaan doen. Gaap…

Op zoek dus naar activiteiten in de buurt en na het nodige Google speurwerk kom ik uit bij Pathé kleuterbios. Dat klinkt wel heel aantrekkelijk.

De Pathé kleuterbios

De kleuterbios is een initiatief van Pathé en Nick jr en is speciaal bedoeld voor 3-6 jarigen. Hierbij gaat het licht niet helemaal uit, staat het geluid wat zachter en worden de kinderen getrakteerd op een bakje popcorn met drinken. Daarbij draaien ze deze keer nooit eerder vertoonde afleveringen van van Nick jr’s Blaze, Paw Patrol en de nieuwe Nick Jr. show Rusty Rivets. Pepijn en Sammie zijn mega enthousiast. En wij kunnen ons ook wel vinden in een ochtend bioscoop met dit vieze weer, dus we vertrekken richting Amsterdam naar de Pathé Arena.

De kindjes worden ontvangen op de oranje loper en worden op de foto gezet als heuse filmsterren. Super schattig.

Daarna krijgen zij een bakje popcorn met wat te drinken en rennen ze enthousiast naar de dames om een glittertattoo te zetten van hun filmheld Blaze. Vervolgens nemen ze plaats aan de tafel die bedekt is met kleurplaten en tekenspullen. “Koffie met iets lekkers mevrouw?” Ik glimlach, wat een top idee was dit.

Na drie gloednieuwe afleveringen van Blaze staan we weer buiten. Ik zie twee blije kindjes inclusief foto, ballon, diploma én twee uitgeruste ouders. Wanneer mogen we weer?

De Pathé kleuterbios is gestart in mei 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol concept waar gemiddeld 2.000 bezoekers per voorstelling naartoe gaan. Er wordt altijd op een vast tijdstip geprogrammeerd: zondagochtend om 10u30, en vertoond bij 18 Pathé bioscopen en 8 aangesloten bioscopen, minimaal 4x per jaar. Voor een vast tarief van 8 euro krijg je een Kindercombo en koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders.

Op www.pathe.nl/kleuterbios kun je alle informatie over dit geweldig leuke concept vinden.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Chantal is mama van Pepijn (2012) en Sam Jolie (2014) en getrouwd met Peter. Is graag creatief bezig. Grote passies voor interieur & (kinder)mode, maar shopt liever voor anderen dan voor haarzelf.