By 11 januari 2017 Read More →

Jouw kind gek op graafmachines? Check deze pop-upstore

Jouw kind gek op graafmachines? Dan is deze leuke pop-upstore een bezoekje waard.

Caterpillar heeft een nieuwe graafmachine ontwikkeld en een grappige manier bedacht om die aan de wereld te tonen. In Utrecht is namelijk een heuse pop-up store geopend schuin tegenover de Bijenkorf. Daar kun je op kraamvisite kraanvisite. 

Kraanfeest graafmachines

Tijdens het kraanfeest zijn er natuurlijk beschuit met muisjes en kan je kind deze prachtige graafmachine van dichtbij kan bewonderen en waar je kind kan ervaren hoe het voelt om zo’n machine te bedienen. Daarnaast vind je er een zandbak waar kinderen met minigraafmachines naar hartenlust kunnen graven en nog veel meer. 

Jouw kind gek op graafmachines? Dan is deze leuke pop-up store in Utrecht een bezoekje waard. Daar kun je namelijk op kraamvisite eh kraanvisite.

Als kraamcadeautje krijg je een kleurplaat en een poster mee naar huis 

Openingstijden

De Cat pop-up store is tot en met zaterdag 28 januari 2017 geopend. Kijk hier voor de openingstijden.

Meer informatie: kraanvisite.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.