By 3 november 2016 Read More →

Wordt jouw kind een Paddenstoelexpert?

Ken jij het vuurzwammetje, de parasolzwam en de geweizwam al? Word deze herfst Paddenstoelexpert en kom samen met je kind naar paddenstoelen speuren! Dat kan tijdens één van de vele paddenstoelactiviteiten van IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid.

Word deze herfst Paddenstoelexpert en speur samen met je kind naar paddenstoelen tijdens een van de IVN activiteiten. En leer zelf paddenstoelen herkennen.

IVN neemt ook dit najaar kinderen en hun (groot)ouders weer mee op ontdekkingsreis door de geheimzinnige wereld van paddenstoelen. Tijdens deze ontdekkingstocht met IVN-afdelingen beleven ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen alles wat met paddenstoelen te maken heeft. Je gaat mee spiegelen in het bos, brouwt heksensoepjes in de open lucht en kroont jezelf tot herfstprins of -prinses. Meld je snel aan voor één van de bijna 100 IVN-activiteiten bij jou in de buurt, of ga zelf aan de slag als Paddenstoelexpert!

Wil je weten waar en wanneer je met IVN op ontdekkingsreis kan? Kijk dan op ivn.nl/paddenstoelen. Daar vind je een overzicht van de bijna 100 activiteiten.

Zelf paddenstoelen herkennen

Ga je liever zelf op pad? Dan hebben we een leuke tip voor je. Wordt dan voor 24 euro per jaar lid van IVN. Je ontvangt dan gratis het paddenstoelenpakket (met een loepje, spiegeltje, zoekkaart en paddenstoelengids), waarmee je nóg meer zelf kunt ontdekken over paddenstoelen bij jou in de buurt. 

Word deze herfst Paddenstoelexpert en speur samen met je kind naar paddenstoelen tijdens een van de IVN activiteiten. Liever zelf op pad? Word dan lid en ontvang een gratis paddenstoelenpakket.

Als lid krijg je:

  • 4x per jaar het tijdschrift Mens en Natuur
  • Ledenkorting op activiteiten, cursussen en lezingen bij de 171 afdelingen van IVN
  • 10% korting in de webwinkel

Met natuur beschermen kun je niet vroeg genoeg beginnen!

Meer info: IVN

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.