By 14 oktober 2016 Read More →

Gelderse museumdag 2016: bezoek een museum voor 1 euro

Een museum bezoeken met je gezin is altijd leuk. Dat jullie dat regelmatig doen, merken we aan het grote aantal bezoekers op ons artikel met de coolste musea voor kinderen

De Gelderse Museumdag is dus het vermelden waard! Op 22 oktober bezoek je namelijk meer dan 70 musea in Gelderland voor slechts 1 euro per persoon.  Een museumbezoek wordt natuurlijk nog leuker samen met ouders, grootouders, broers en zussen of vriendjes. De entreeprijs van 1 euro geldt namelijk niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen!

Op 22 oktober 2016 bezoek je tijdens Gelderse Museumdag meer dan 70 musea in Gelderland voor slechts 1 euro per persoon. Ook voor volwassenen.

 

Op deze dag kun je meedoen met activiteiten speciaal voor gezinnen met kinderen.  Allemaal laten ze jou je grenzen verleggen! Bezoek je favoriete museum of ontdek juist een nieuw museum. De musea die meedoen zijn tijdens de Gelderse Museumdag (minimaal) van 11:00 tot 16:00 uur geopend. Er is altijd wel een deelnemend museum bij jou in de buurt. Bekijk hier alle deelnemende musea.

Gratis met het openbaar vervoer

Voor je reis heeft ‘Ervaar Het OV’ een leuke aanbieding: gratis met de bus of trein naar het museum van jouw keuze! Download hier je gratis e-ticket waarmee je op 22 oktober gratis gebruik kunt maken van de bussen en treinen van Arriva in de Achterhoek en Rivierenland. De voorwaarden staan daar ook vermeld.

Heb je besloten te gaan? Klik dan even op onderstaande afbeelding en print uit en neem mee. Bij de deelnemende musea krijg je dan een leuke verrassing! OP=OP

gelderse-museumdag

Meer informatie over de Gelderse Museumdag vind je hier: geldersemuseumdag.nl

De Gelderse Museumdag wordt gestimuleerd met een bijdrage van de Provincie Gelderland en is een project van Erfgoed Gelderland. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.