By 12 september 2016 Read More →

Kiindfestival: een festival voor ouder én kind

In Amersfoort is op 17 september 2016 het derde Kiindfestival, georganiseerd door Kiind – het tijdschrift over natuurlijk en bewust ouderschap. Het thema is dit jaar ‘grenzeloos’, naast het jaarlijks terugkerende thema ‘duurzaamheid’. Je reist (binnen Amersfoort) de wereld over en verzamelt het mooiste. Wat kunnen we leren van elkaar?

Een festival waarbij kind-zijn én ouderschap samen gevierd wordt. Een uniek feestje, waar de muziek zowel ouders als kinderen verrast, waar je je baby of peuter rustig kunt voeden, en dat je kortom echt samen beleeft. Samen met je kinderen, samen met andere ouders.

Gevarieerd programma

Kleine en grote mensen uit alle windstreken kunnen genieten van een bont en gevarieerd programma. Geen Kiindfestival zonder huttenbouwen! Broodjes bakken boven het vuur, kinderyoga, draagdansles, Indiase spelletjes, natuurknutsels, wobbelen op een Wobbel, de poppendokter, zweven in de molen van De Zweefmolenaar, een grote markt vol mooie, duurzame spullen en nog meer wat we nog lekker niet verklappen.

In Amersfoort is op 17 september 2016 het derde Kiindfestival.Een festival voor ouder én kind met theater, muziek, workshops en andere leuke activiteiten!

Op het Kiindfestival is er voor jou als ouders de mogelijkheid om je te verdieping in allerlei Grote Kwesties rondom het ouderschap. Zoals de lezing van Eva Bronsveld ‘Weg met strijd: Van regel naar ritueel’. Verder geeft La Leche League een lezing over starten met borstvoeding, Annemiek Shrestha- van der Krogt over geweldloos communiceren met je kind en Linda van Talintje Kindercoaching over opvoeden vanuit verbinding. Een workshop over bevallen met Hypnobirthing, een workshop rondom geboorteverhalen van je kind(eren). Robert Tannemaat van De Groeierij en Praktijkvader Jeroen de Jong staan klaar om met je te praten over het vaderschap.

Theater en muziek op Kiindfestival

Op het festival vinden vanaf 11.30 doorlopend theater en muziek optredens plaats. We hebben er drie tussenuit gepikt. Wil je het hele programma graag zien, kijk dan even hier.

Kluizelaar (2-5 jaar), 11.30 uur

Kluizelaar is een beeldende voorstelling over alleen zijn en thuis komen. Een intieme voorstelling zonder spraak en met mime en beweging.

Tamar Lewis (iedereen) 14.00 uur

‘Er is nooit te weinig tijd voor een liedje’, zingt ze. En daar zijn wij het mee eens. Ondanks drukte met kinderen.

Samba Salad (iedereen), 16.45 uur 

We sluiten het Kiindfestival dansend af met een spetterend optreden vol wereldse muziekinvloeden. Gitaren, piano, bas, drums, knetterende flamencohakken en veel percussie in een energieke mix van samba, flamenco, pop, reggae, mestiza en salsa.

In Amersfoort is op 17 september 2016 het derde Kiindfestival.Een festival voor ouder én kind met theater, muziek, workshops en andere leuke activiteiten!

Meer informatie

Het Kiindfestival is op 17 september van 11 tot 18 uur in Amersfoort op Daam Fockemalaan 22. Het is zeer goed bereikbaar met de trein: met bus 52 ben je in twee minuten op de Treublaan. Vanaf daar hoef je alleen over te steken en dan ben je op het Kiindfestival! Parkeren kan op het DHV-terrein: Laan 1914 35 in Amersfoort. Vanaf daar rijdt een pendeldienst tussen 11 en 13 uur en 17 en 19 uur je richting feestgedruis en weer terug.

 

Tickets bestel je snel via kiind.nl/shop. Ben je abonnee van Kiind, dan ontvang je korting.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.