By 26 augustus 2016 Read More →

Op zoek naar een bolderkar? Deze van Jipfish is geweldig!

Je hebt 3 kinderen, kan geen bolderkar vinden die thuis in je gang past. En je bent zelf ontwerper? In een notendop: de geboorte van de Jipfish bolderkar. Deze Dutch Design opvouwbare bolderwagen is een plaatje om te zien. Lees hier meer.

Als je drie kinderen hebt en maar geen bolderkar vinden die thuis in je gang past. Je toevallig ook nog ontwerper bent? Dan ontwerp je gewoon zelf een bolderkar!

Peter Roeland ging onder het motto “gaat niet, bestaat niet”  aan de slag. En zo ontstond bolderwagen Wagon van Jipfish!

Je hebt 3 kinderen, kan geen bolderkar vinden die thuis in je gang past. En je bent zelf ontwerper? In een notendop: de geboorte van de Jipfish bolderwagen. Deze bolderwagen is een plaatje om te zien en super praktisch.

 

Jipfish bolderkar

Naast dat ik de Jipfish bolderkar echt heel mooi vind qua design, lijkt hij mij ook enorm praktisch. Omdat hij volledig inklapbaar is, is het een handige wagen als je niet zo groot woont. Met de ophangset plaats je hem makkelijk aan de muur. Maar wat dacht je van vakantie! Ingevouwen met wielen is hij 110 x 62 x 30 cm en zonder wielen zelfs 90 x 55 x 20 cm. Deze past dus in je kofferbak van je gezinsauto.

Je hebt 3 kinderen, kan geen bolderkar vinden die thuis in je gang past. En je bent zelf ontwerper? In een notendop: de geboorte van de Jipfish bolderkar. Deze opvouwbare bolderwagen is een plaatje om te zien. Lees hier meer.

De binnenkant van de Jipfish bolderwagen is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Blauw, hemelsblauw, zwart, rood, grijs en groen. Ok, het is misschien niet de goedkoopste bolderwagen, maar een gaaf ontwerp, kwaliteit en flexibiliteit zijn ook wat waard! Dit is een aankoop waar je jaren mee doet. Wil je hem meteen bestellen? Misschien handig om te weten dat de verkoop deze zomer zo goed is geweest dat ze vanaf 5 september weer verkrijgbaar zijn.

Ga je de website van Jipfish bekijken? Bekijk dan ook even de Swing. Een schommel die op het eerste gezicht enorm op een skatebord lijkt.  Ook heel gaaf!

Voor meer informatie: www.jipfish.com

jipfish swing

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.