Win kaarten voor foodfestival Lekker Laren

Heb je al plannen voor volgend weekend? Want van 26 t/m 28 augustus 2016 wordt Lekker Laren weer gehouden. En dat is echt de moeite waard! Een foodfestival waar je heerlijk kunt eten en proeven. Plus kunt genieten van allerlei soorten muziek.

Win kaarten voor foodfestival Lekker Laren 2016!

Vrijwel alle wereldkeukens en kookstijlen zijn aanwezig. Daarnaast kun je kennis maken met (nieuwe) unieke horeca-aanverwanten en lifestyle producten. Wat wij erg leuk vinden is het kooktheater! Hier kun je genieten van een masterclass, proeverij of workshop in de hiervoor speciaal ingerichte ruimte: de keukentafel! Het leuke is dat bij de sessies het verhaal achter het product of de ondernemer wordt verteld. Chefs, sommeliers en andere experts begeleiden deze proeverijen. De deelname aan één van de sessies zit bij de prijs van de entree-tickets inbegrepen. Je kunt je op Lekker Laren zelf hiervoor inschrijven.

Lekker Laren: ook voor kinderen

Terwijl jij lekker geniet van al het lekkers vermaken je kinderen zich in de kidsclub. Daar worden je kinderen professioneel vermaakt en meegenomen in een verhaal waar ieder kind zijn of haar eigen hoofdrol speelt. Elke dag is er een ander thema.

Vrijdag 26 augustus (17.00-21.00uur): 1001 Nights party

Welkom in de wereld vol wonderen waar prinsessen en sultans de hoofdrol spelen. Kinderen kunnen onder andere genieten van een buikdansworkshop of kunnen met vriendjes de ring in en tegen elkaar sumo worstelen. Bovendien kunnen ze ook creatief aan de slag met Henna tattoo’s, windlicht mozaïeken, kleurzand schilderen en eigen (alcohol vrije) cocktails maken.

1001 nachten Lekker Laren

Zaterdag 27 augustus 2016 (15.00 – 21.00 uur): Kids in Wonderland.

Meedoen met een goochel act of levensgroot schaakspel het kan allemaal deze dag. Kinderen kunnen heerlijk creatief aan de slag met geheime dagboeken pimpen, armbandjes rijgen of een magic box maken. Ondertussen smikkelen de kinderen van een high tea bestaande uit; cupcakes, mini donuts & cookies. De kinderen kunnen ook nog zelf snoepkettingen rijgen en cookies decoreren.

 Alice in Wonderland Lekker Laren

Zondag 28 augustus 2016 (13.00 – 21.00 uur): Super helden party

Kinderen ontmoeten hun superhelden en leren hun geheimen kennen. Op de foto als held in de photoboot, een super helden graffiti doek spuiten of een cap airbrushen, niets is te gek deze dag. Verder kunnen de kinderen nog superhelden maskers maken, super shirts pimpen en super power Candy maken. Kortom genoeg te doen!

Super helden Lekker Laren

Meer Lekker Laren

In de voorverkoop kosten kaarten 7,50 euro per stuk, aan de deur 9,50 euro. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis entree. Deelname aan het kinderprogramma kost 10 euro per kind.

Meer weten over Lekker Laren? Bezoek de website of bekijk deze bladerbare pdf voor meer informatie over de deelnemende restaurants, het programma of het kooktheater.

Winactie Foodfestival Lekker Laren

Lijkt het je leuk om Lekker Laren te bezoeken? MoodKids mag 5x 2 kaarten weggeven. De winnaars krijgen van ons een email met de e-tickets toegestuurd.

 

Amanda, Judith, Shenneline, Annamarie & Saskia, jullie gaan dit weekend genieten op Lekker Laren!

De kaarten worden zo meteen per mail naar jullie verzonden!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.