By 10 augustus 2016 Read More →

Dol op tekenen? Ga naar de Zomertekenschool!

Is jouw kind dol op tekenen? Dan is dit echt een leuk uitje! Tijdens de zomervakantie opent het Kinderboekenmuseum opnieuw de deuren van de Zomertekenschool. Tot en met 4 september kun je er terecht voor leuke workshops.
Is jouw kind dol op tekenen? Bezoek dan de Zomertekenschool in het Kinderboekenmuseum. En volg één van de leuke workshops. Lees hier meer.

Van IJsfant tot Octogaai. Maak de raarste dieren
In de Zomertekenschool kun je altijd terecht voor de leuke workshop Van IJsfant tot Octogaai. Maak de raarste dieren. Teken met diverse materialen én voorzetjes van illustrator Marije Tolman de gekste dieren. Hoe ziet jouw fantasiebeest eruit?
Exclusieve workshops
Ook kun je één van de exclusieve workshops volgen. Echte illustratoren geven je de beste tips en trucs!
  • 17 augustus – Philip Hopman met Hans Hagen

Jubelientje bestaat 25 jaar en om dat te vieren trakteren Philip Hopman en Hans Hagen je op een fantastische Jubelientje Dag. Eerst presenteren ze hun nieuwe boek Jubelientje en de hoed van oma Blootje en daarna maak je met Philip in een workshop je eigen hoed! Vanaf 14.00 uur, leeftijd 6+

Is jouw kind dol op tekenen? Bezoek dan de Zomertekenschool in het Kinderboekenmuseum. En volg één van de leuke workshops. Lees hier meer.

  • 31 augustus – Floor Rieder

Weet je dat Floor Rieder met haar boek Het raadsel van alles wat leeft een Gouden Penseel heeft gewonnen, dé prijs voor tekenaars? En dat ze gevraagd is om hét Prentenboek van de Kinderboekenweek 2016 te maken? Hoe ze geleerd heeft om zo mooi te tekenen? Dat ontdek je in deze exclusieve workshop van de Zomertekenschool. Vanaf 14.00 uur, leeftijd 6+

Is jouw kind dol op tekenen? Bezoek dan de Zomertekenschool in het Kinderboekenmuseum. En volg één van de leuke workshops. Lees hier meer.

Praktische informatie Zomertekenschool

De tekenworkshops duren circa 60 minuten en zijn gratis voor bezoekers van het Kinderboekenmuseum. Wil je een workshop bijwonen? Reserveer dan via 070-333 96 66 (tijdens de openingstijden van het museum). De deuren van de Zomertekenschool zijn tijdens de zomervakantie elke dag geopend. Je kunt het museum bezoeken op maandag t/m vrijdag van 10 – 17 uur en in het weekend van 12 – 17 uur.

Meer informatie vind je op: www.kinderboekenmuseum.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.