By 6 augustus 2016 Read More →

Op Food Festival Dierenpark Amersfoort vier je de zomer!

Op 12, 13 en 14 augustus 2016 vier je de zomer op het ZOO’n ZOOmer Food Festival Dierenpark Amersfoort. Tijdens dit weekend is de dierentuin extra lang geopend tot 22.00 uur. Kinderrondleidingen

Het ZOO’n ZOOmer Food Festival start om 16.00 uur. Ouders kunnen heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich prima vermaken tijdens de dierenexpedities achter de schermen en de speciale kinderrondleidingen. Samen met een gids en andere leeftijdsgenootjes gaan de kinderen op pad om te ontdekken hoe de dieren worden verzorgd.

Op 12, 13 en 14 augustus 2016 vier je de zomer op het ZOO’n ZOOmer Food Festival Dierenpark Amersfoort. Voor kinderen is er een apart bijzonder programma. Klik hier voor meer info.

Ouders

Ouders genieten van allerlei lekkere hapjes van de van de authentieke trucks met smaakvolle gerechtjes voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de muziek niet. Er zijn zomerse bands en talentvolle singers/songwriters die de sfeer versterken. Tot 22.00 uur kun je gezellig borrelen en chillen op het zandstrand. 

Toegangsprijs ZOO’n ZOOmer Food Festival Dierenpark Amersfoort

Je bezoekt het foodfestival voor 5 euro per persoon.

Meer info vind je op de website van dierenparkamersfoort

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.