Prinsen & Prinsessendagen op Paleis Het Loo

Loopt jouw kind graag verkleed als prinses of prins door het huis? Dan zijn de Prinsen- en Prinsessendagen op Paleis Het Loo iets voor jullie! Laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille. Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Activiteiten prins- & prinsessendagen

Op dinsdag 26 juli en 2 en 9 augustus 2016 zijn er leuke activiteiten op Paleis Het Loo. In de tuinen is een etiquette-les uitgezet en gaan kinderen tijdens een vossenjacht op zoek. Ook een poppentheatervoorstelling en goochelaar met ‘magische’ kunsten zijn in de paleistuinen te vinden. Ontmoet het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en neem plaats op een koninklijke troon.

Bezoek de Prins- en Prinsessendagen op Paleis Het Loo. Meer informatie over de dagen vind je op www.moodkids.nl

De leukste Prinsessenjurken

Ga je naar de Prinsessendag? Dan is een mooie Prinsessenjurk voor je kind natuurlijk geweldig.  We maakten alvast een selectie van de mooiste jurken uit webshop Prinsessenjurk voor je.

Verkleed jouw (klein)dochter zich ook graag als prinses. Bij webshop Prinsessenjurk vind je de mooiste jurken voor een kleine prinses. Bekijk onze selectie hier.

1.Koninginnenjurk Cathalina 2. Prinsessenjurk Samara, 3. Prinsessenjurk tuniek lila, 4. prinsessenjurk Juliette, 5. Prinsessenjurk Rosa, 6. Prinsessenjurk tuniek roze

Meer informatie over de Prins- & Prinsessendagen op Paleis Het Loo

Aanmelden is niet nodig. De tickets inclusief toeslag zijn ook online te bestellen. Dan hoef je op de dag zelf niet eerst langs de kassa. Voor meer informatie over de Prinsessendagen op Paleis Het Loo klik hier.

Deze zomer heeft Paleis Het Loo nog meer leuke activiteiten voor een dagje uit met je kinderen. Bekijk ze hier.

 

Webshop Prinsessenjurk.nl is onderdeel van de MoodKids webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: prinses, Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.