Dikkie Dik viert de zomer & herfst op Paleis Soestdijk

Is jouw kind fan van Dikkie Dik? Dan is de Dikkie Dik zomerspeurtocht leuk voor jullie! Van 1 juli t/m 4 september 2016 viert Dikkie Dik namelijk de zomer in de tuin van Paleis Soestdijk.

[RED: vanwege het succes van de zomerspeurtocht viert Dikkie Dik ook de herfst! T/m 27 oktober kun je nog terecht in de tuin van Soestdijk]

In de tuin zijn Dikkie Dik en veel van z’n vriendjes te vinden, maar soms moet je een beetje naar ze op zoek. Bij de ingang van de paleistuin ontvang je een zomerspeurtocht. Samen met papa, mama, opa of oma kun je aan de hand van dit boekje op zoek naar Dikkie Dik, de bekende oranje poes uit de boeken van Jet Boeke. Ook ontvang je een leuk presentje.

Dikkie Dik zomerspeurtocht in de tuinen van Paleis Soestdijk

Prijzen Dikkie Dik zomerspeurtocht

Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis. Bezoekers van 4-12 jaar betalen 2,50 euro. Vanaf 12 jaar is de toegang tot de tuin 6 euro. Uiteraard is het mogelijk om ook het Paleis te bezoeken, de toegangsprijs is dan 15 euro (incl. tuin).

Dikkie Dik-zaterdagen
Op vier zaterdagen is er een speciale Dikkie Dik-programmering in de Oranjerie van de paleistuin. Zing mee met de liedjes van Dirk Scheele of kom kijken naar de voorstelling Dikkie Dik en de taart, gespeeld door Joes Boonen. Daarnaast is er in de Oranjerie een grote knutseltafel ingericht. Lees op de site van Paleis Soestdijk meer over de invulling van deze zaterdagen.

Prijzen Dikkie Dik-zaterdagen
Voor deze dagen geldt een aangepaste toegangsprijs. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis. Bezoekers vanaf 4 jaar betalen 7,50 euro. Het is natuurlijk ook mogelijk om het Paleis te bezoeken, de toegangsprijs is dan 15 euro (incl. tuin).

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.paleissoestdijk.nl.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.