Gratis naar Telekids Mega Blubber Power Race

Het duurt nog even, maar omdat je kaarten moet reserveren voor dit gratis evenement publiceren we het nu toch maar vast. Op zaterdag 2 juli is festival ‘Zomer op Zwitsal’ in Apeldoorn en de Mega Blubber Power Race is erbij!

De Mega Blubber Power Race is bedoeld voor het hele gezin en voor iedereen gratis toegankelijk. Wel moet je van te voren kaarten reserveren. Let op: er is beperkte beschikbaarheid! Kinderen jonger dan 10 jaar zijn op het evenement niet zonder begeleiding toegestaan. Aan sommige attracties zijn leeftijdsadviezen verbonden. Let op: het is vanwege de veiligheid niet mogelijk om als ouder met een kind dat jonger is dan de aangegeven leeftijd mee te gaan in een attractie.

De Mega Blubber Power Race bestaat uit vele buitenattracties (met leeftijdsadviezen):  De Stormbaan (v.a. 7 jaar), de Buikglijbaan (v.a. 5 jaar), de draaischijf Last One Standing (v.a. 7 jaar), De Grot Der 1000 Schatten (alle leeftijden), de schuimbaden (v.a. 7 jaar), Harry de Hengst (v.a. 7 jaar) en Telekids Discoshow (alle leeftijden) en het Telekids Springkussen (alle leeftijden). De drie zangeressen van de meidengroep Raak! presenteren de Mega Blubber Power Race en treden ook op.

Mega Blubber Power Race

Neem zwemkleding en handdoeken mee, als je kind van plan is op de buikschuifbaan of in het schuimbad te plonsen. Er zijn enkele omkleedhokjes aanwezig. Bij slecht weer gaat het event gewoon door. Regenkleding is dan wel handig! Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Mega Blubber Power Race

De gehele dag kunnen alle bezoekers vrij toegankelijk genieten van de Telekids Discoshow, optredens van onder andere de populaire meidengroep Raak!, Telekids-helden Jul & Julia en Fien & Teun. Ook kun je er worden geschminkt, is er de Meet & Greet photobooth, het Kids foodtruckfestival met heerlijke lekkernijen en activiteiten, een ingerichte ‘ouderenhoek’ voor de ouders met heerlijke loungebanken en relaxte loungy, jazzy, down-beat muziek. Natuurlijk is er ook gedacht aan de kleinere kids, van vijf jaar en jonger.

Ga voor meer informatie of het reserveren van kaarten naar: megablubberpowerrace.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.