By 6 mei 2016 Read More →

Ibiza in Nederland met ‘Las Dalias on the road’

Ooit op Ibiza geweest? Dan ken je vast Las Dalias, al meer dan 30 jaar de originele Ibiza Hippiemarkt vlakbij hippiedorp San Carlos. Je kunt er uren struinen langs meer dan 200 kraampjes vol eigenzinnige lederwaren, fijne sieraden, bohemian tuniekjes, kleurrijke kunst en meer. Ondertussen zorgt de DJ voor lekkere tunes, kun je overal tapas eten, cocktails drinken en – niet onbelangrijk – je kijkt je ogen uit.
Nooit geweest? Bezoek dan t/m 8 mei Las Dalias on the Road op het Westergastterrein in Amsterdam.

Las Dalias on the Road

Las Dalias is een plek waar het beste van Ibiza samenkomt en precies dát gevoel haalt Las Dalias naar Nederland. Net als op Ibiza kun je tijdens Las Dalias on the Road genieten van fashion & lifestyle, art & designs, food & drinks, DJ’s & live music. Maar bovenal kun je 4 dagen lang Ibiza beleven in Amsterdam. Hoe fijn?

Er is ook een heuse kids area, zodat jij ongestoord je gang kunt gaan. Trap de zomer af met kleurrijke fashion van World Family Ibiza, tassen van Live Love Ibiza, leren laarzen van Emonk, sjaals van Izuskan, handgemaakte armbandjes van Las Almaritas en much, much more…

Entree is 9 euro per persoon. Kinderen onder 12 jaar gratis.

Meer informatie: www.lasdaliasontheroad.com

 

Las Dalias On the Road Ámsterdam 2016 – Countdown from Las Dalias de Ibiza on Vimeo.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>