Supercool! Slapen tussen de dino’s

Ken of ben jij de vader die zijn tent durft op te zetten tussen de dino’s in het DinoPark en lekker slaapt naast de Tyrannosaurus rex? Misschien is het voor bange vaders beter dat de kinderen ook meekomen! Het is weer even een andere manier om de band tussen vader en kind(eren) te versterken. Vaders kunnen met hun kinderen overnachten in DinoPark Amersfoort tussen de grommende dinosauriërs…

Net zoals voorgaande jaren organiseert Dierenpark Amersfoort weer Vadernacht. Vanwege het succes van eerdere jaren dit jaar zelfs drie Vadernachten. Van 17 op 18 juni, van 18 op 19 juni en van 25 op 26 juni kun je slapen in DierenPark Amersfoort! Dit is toch het ultieme vaderdagcadeau!

Overnachten in dinopark

Op avontuur met je kids

Nadat alle vaders hun spierballen hebben laten zien bij het opzetten van de tenten, kunnen ze bijtanken tijdens de barbecue midden in DinoPark.  Dit is nodig ook, want daarna zullen de vaders en hun kinderen flink op de proef worden gesteld tijdens een avontuurlijk avondprogramma. De moeders en niet-deelnemende broertjes en zusjes mogen in de ochtend gezellig aanschuiven bij het ontbijt midden in het bos tussen alle dino’s. Er zullen dan vast veel spannende avonturen verteld worden van alles wat hun familieleden de vorige nacht hebben beleefd. Daarna kan het hele gezin DierenPark Amersfoort bezoeken.

pvernachten bij dierenpark amersfoort

Overnachten in dinopark 2

Overnachten in dinopark 4

 

Ticketverkoop slapen bij Dierenpark Amersfoort

Op 6 april start om 12.00 uur de ticketverkoop. Voorgaande jaren was het snel uitverkocht, dus wacht niet te lang. Per bestelling kan je voor maximaal twee vaders met kinderen boeken. Meer informatie & tarieven vind je hier.

https://youtu.be/HbWaDf2MKUM

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.