By 19 maart 2016 Read More →

Dolfje Weerwolfje in het theater

Jouw kind ook fan van de Dolfje Weerwolfje boeken van Paul van Loon. Vanaf april 2016 is er ook een Dolfje Weerwolfje musical in Nederland. Bekijk de video teaser en waar en wanneer de musical speelt hier.

Lees jij je kind ook Dolfje Weerwolfje voor? Of leest je kind de boeken zelf? Hier thuis zijn de boeken nog steeds populair! Deze geweldige reeks van kinderboekenschrijver Paul van Loon bestaat dit jaar 20 jaar. En komt vanaf aankomende maand met een musical voor het hele gezin.

Mocht je Dolfje niet kennen. Even in het kort het verhaal.

In het kort: Dolfje Weerwolfje

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert…
In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart…
Dolfje is een weerwolf!

Jouw kind ook fan van de Dolfje Weerwolfje boeken van Paul van Loon. Vanaf april 2016 is er ook een Dolfje Weerwolfje musical in Nederland. Bekijk de video teaser en waar en wanneer de video speelt hier.

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

Speeldata musical Dolfje Weerwolfje

Voor deze productie kruipen drie jonge acteurs in de leeftijd 10 tot 11 jaar afwisselend in de harige huid van het hoofdpersoon Dolfje. Overige rollen worden gespeeld door o.a. Bente van den Brand en Wolter Weulink. Na de première op 17 april zal deze griezelig leuke familiemusical (6+) te zien zijn door heel Nederland.

De speellijst vind je hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.