By 15 januari 2016 0 Comments Read More →

Musea Antwerpen gratis voor Nederlanders

Nederland en Vlaanderen delen een taal en liggen naast elkaar, maar ontmoeten elkaar te weinig. Met dat credo startte op 8 februari 2015 het BesteBuren-jaar. Een jaar waarin Vlaams-Nederlandse creativiteit en culturele samenwerking gevierd werd. 

Het BesteBuren jaar wordt in het weekend van 13 en 14 februari -het Liefdesweekend- afgesloten in Antwerpen.

gratis musea antwerpen

Programma BesteBuren eindweekend

Het feestprogramma vindt plaats in de verschillende zalen van internationale kunstcampus deSingel.

zaterdag 13 februari

Op het programma van zaterdag onder meer: de nachtelijke trip van 55 jonge podiumkunstenaars uit de Lage Landen tijdens MOMENTUM, twee voorstellingen van BOG, het Rotterdams Philharmonisch Orkest dat het Collegium Vocale Gent omarmt en Ivo van Hove met Toneelgroep Amsterdam.

Voor het zaterdagprogramma moeten kaarten worden gekocht via deSingel.

zondag 14 februari

Op zondag zijn er gratis events. Een lezing over operavernieuwing, de presentatie van citybooks Antwerpen én het officiële BesteBuren-Slotfeest met artiesten en politici uit de Lage Landen. Met onder andere Lucky Fonz III, The Flipside Paradox, Julie Cafmeyer en Sarah Moeremans. En een afsluitend optreden van Brigitte Kaandorp.

De toegang voor de hele zondag is gratis. Iedereen is welkom op het officiële Slotmoment van BesteBuren, maar reserveren is wel verplicht!

Gratis musea bezoek voor Nederlanders

Ben je Nederlander? Bof jij even. Voor Nederlanders zijn onderstaande Antwerpse musea in het weekend van 13 en 14 februari  gratis te bezoeken:

Kijk hier voor meer informatie over het programma

[ssba]
Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>