By 13 oktober 2015 0 Comments Read More →

Trampoline springen en freerunning bij Vrog

Als jouw kind net als mijn zoon gek is op het tv-programma van BNN  ‘The Freestyle Games’, dan is VROG the place to be voor freerunning. Freerunning heeft een vlucht genomen waar je u tegen zegt. Steeds meer jongens en meisjes (en volwassenen) willen ook van trapleuningen afglijden, tegen muren lopen en stoere moves maken.

Met mijn zusje en onze sportieve zonen, Sal en Adam, beiden 12 jaar oud, togen wij naar het splinternieuwe ‘Vrog’ in Amsterdam. Een plek die, zoals de eigenaren het zelf op hun site verkondigen “de spannendste sportlocatie is die Amsterdam te bieden heeft”. Met wel 670 m2 voor freerunning, parkour en trampolines. Voor jong en oud.  Om in een veilige omgeving de tips & technieken te gebruiken van experts. Oprichter Peter de Jong en zijn vrouw Anne Charbonneau showden ons hun plek met zichtbaar veel plezier.

Bekijk hier ons overzicht met trampolinehallen in Nederland

Sal en Adam werden onder begeleiding van gecertificeerd freerunning trainer Michael Tijsterman in een groep van zo’n 8 jongens, 1,5 uur getraind in de eerste beginselen van het freerunnen. Met een intensieve warming-up (Sal had de dag erna een gezonde spierpijn:). Opvallend vond ik de serieuze aanpak, het concentratievermogen dat Michael bij de jongens wist vast te houden en hoe snel je al in 1,5 uur tijd op een veilige manier technieken krijgt aangeleerd. Zoals zo zacht mogelijk landen op je voeten. Ik maakte met mijn iPhone wat actie-videootjes. Bekijk ze hier.

De lessen vinden gretig aftrek bij de leeftijdsgroepen van 10 -12 jarigen en 12-16 jarigen. Zowel bij jongens als meiden. Je verjaardag bij Vrog vieren is een waar sportief festijn met limonade, taart, mueslirepen of fruit. Behalve freerunnen kun je ook trampolinespringen.

trampoline springen bij Vrog

 

Vrog: echt een toffe plek voor sportivelingen, durfallen of juist voor kinderen die hun zelfvertrouwen willen opkrikken. Want wie wil nu niet ook in het echt, in het urban leven geweldige moves en wallrunnes maken?

De neefjes Sal en Adam hebben in ieder geval de tijd van hun leven gehad!

Met de sportieve groeten van Hydi!

WINACTIE VROG

Wil jij Vrog ook uitproberen in de herfstvakantie (17-25 oktober 2015)? Dat kan! Vrog geeft 2x 2 kaarten weg voor de herfstvakantie. Je kunt kiezen tussen:

  • 2 kaarten voor Mini Vrog, van maandag-vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur. Tijdens dit uur is het trampoline veld volledig gereserveerd voor kinderen van 2-6 plus een ouder. Geniet van het springen met je kind (een goede workout voor allebei). En ontspan in de hangmatten in het VROG café wanneer je er zin in hebt. Let op: Eén kind per ouder en één ouder per kind.
  • 2 kaarten voor één uur  vrij Trampoline springen voor kinderen van 6+ jaar, van maandag-vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur.

De winnaars hebben inmiddels een mail gehad met informatie.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.