Win filmkaartjes voor Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan

Oh nee! Bassie en Adriaan zijn vermist! In Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. De clown en de acrobaat zijn ontvoerd in opdracht van hun eeuwige vijand, de Baron. Lukt het Keet en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken?

Wanneer Bassie en Adriaan voor hun grote verdiensten als mensenredders een onderscheiding krijgen, besluit de baron hier een stokje voor steken. Hij geeft zijn neef ‘Jonkheer’ de opdracht om Bassie en Adriaan te ontvoeren. Wanneer Keet en Koen ontdekken dat Bassie en Adriaan vermist zijn, zetten ze alles op alles om hen te vinden. En dat blijkt moeilijker dan in eerste instantie gedacht…

De kinderfilm Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan draait vanaf 7 oktober in de bioscoop. Meer informatie vind je op de Keet en Koen Facebookpagina.

winactie filmkaartjes keet en koen

Wij mogen 10x 2 filmkaartjes weggeven! Zin om kans te maken? Dit moet je doen:

  1. LIKE en DEEL dit Facebookbericht (doe ons een plezier en zet hem op openbaar, maakt het controleren een stuk makkelijker!) Geen Facebook? Laat dan hieronder een reactie achter.
  2. Vul hieronder je gegevens zodat we als je wint de gewonnen kaartjes naar je toe kunnen sturen.

WINNAARS BEKEND

De winnaars zijn: s. de Haan, Cora de Bie, Nienke Braam, Sabrina Zwager, Bea de Rue, Miranda van Klaveren, Tamara Tilburgs, Mathilde de Graaf, Sam&Lras Hijkoop enChristel Hilhorst. Gefeliciteerd allemaal! Winnaars ontvangen hun kaartjes op het opgegeven adres.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.