By 14 augustus 2015 Read More →

Snel in je agenda zetten: Snorfestival

Uitgeverij Snor (je weet wel die uitgeverij met héél veel leuke boeken) houdt 20 september voor de tweede keer het Snorfestival op kampeerterrein de Lievelinge in Vuren. Een festival voor het hele gezin. Van 12.00 tot 18.00 uur worden de nieuwe boeken gelanceerd. Er is een markt, een bloggerscafé, heel véél workshops en muziekoptredens van onder andere Roosbeef.

De eerste versie van het festival was vorig jaar een groot succes. Kijk maar eens naar deze video voor een sfeerimpressie. Krijg je toch meteen zin in de tweede versie. Zien we je daar?

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten 11,25 euro per stuk. Kinderen vanaf 6 jaar betalen 6,25 euro en een familiekaart (2 volwassenen en 2 kinderen) kost 26,25 euro.

Op zoek naar meer kindvriendelijke festivals? We hebben ze op een rijtje gezet.

Winactie Snorfestival 2015

Liever kaarten winnen? Ieder week maak je bij uitgeverij Snor kans op gratis entreekaarten voor het festival. De hoofdprijs is een ‘loveweekend’ in de Pipowagen (tijdens het Snorfestival)!

Op Instagram plaats je een foto met je echte liefde. En dat kan dus van alles zijn. Van je vlokken op je brood tot de snor van je vader.  Plaats hierbij #SNORSechteliefde en tag @dewereldvansnor in je foto.

Meer info over de winactie vind je hier.

snorfestival 2015

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.