By 3 augustus 2015 Read More →

Kinderen gratis naar voorstelling Waanzinnig Gedroomd

Na meer dan 120 voorstellingen door heel Nederland is Waanzinnig Gedroomd van 14 tot en met 23 augustus voor de laatste keer te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Leuk om te vermelden? Op 14 augustus betalen kinderen hun theaterkaartje niet met geld, maar met oude muziekinstrumenten.

Gratis naar Waanzinnig gedroomd

In ruil voor een oud muziekinstrument mogen kinderen dus gratis naar de familiemusical Waanzinnig Gedroomd!

Na meer dan 120 voorstellingen door heel Nederland is Waanzinnig Gedroomd van 14 tot 23 augustus voor het laatst te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater

Kinderen Maken Muziek

De muziekinstrumenten worden ingezameld voor de projecten van ‘Kinderen Maken Muziek’. Om te kunnen betalen met een oud muziekinstrument moet er eerst een speciaal muziekinstrumentkaartje voor de kinderen worden gereserveerd. Dat kan online via www.delamar.nl. De kids moeten vervolgens op zoek naar een oud instrument op zolder, bij de buurvrouw of misschien bij opa en oma in de garage. Volwassenen dienen overigens wel een gewoon kaartje te kopen.

Kinderen maken Muziek (opgericht op verzoek van Koningin Máxima) is een onderdeel van het Oranje Fonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het ondersteunt (sociale) muziekonderwijs-projecten waarbij kinderen samen muziekinstrumenten leren bespelen en samen muziek maken. Helaas kampen veel van deze projecten met een te kort aan instrumenten. De inzamelingsactie gebeurt in samenwerking met het Instrumentendepot Leerorkest, dat de instrumenten in zijn beheer krijgt, opknapt en uiteindelijk verspreidt onder de projecten van Kinderen Maken Muziek.

Meer info via: www.waanzinniggedroomd.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>