Leer de fijne kneepjes van echt speurwerk

Zijn jouw kinderen dol op speuren en raadsels oplossen? Dan is veiligheidsmuseum PIT dé plek voor jullie. Alles staat daar namelijk in het teken van het onderzoeken van een plaats delict. In het museum is iets gebeurd wat niet klopt. Maar, niemand weet precies wat. En al helemaal niet wie het gedaan heeft. Is jouw kind een goede speurder en komt hij/zij er achter?

veiligheidsmuseum PIT

Volg deze zomervakantie de cursus ‘PIT-SPEURDER’. En haal je PIT speurdersdiploma. Ga op onderzoek uit in het museum, doe het sporenonderzoek en sluit af met de spannende (onthullende) theatervoorstelling. Deze zomer leer je bij PIT de fijne kneepjes van het speurwerk en ga je aan het eind van je bezoek naar huis met een gratis PIT-SPEURDERSDIPLOMA!

Het zomerprogramma is het meest geschikt voor gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar en loopt tot en met 30 augustus. Van dinsdag tot en met zondag kun je van 11.00 tot 17.00 uur terecht in dit leuke museum in Almere. Meer info vind je hier.

Over PIT

PIT is hét interactieve museum over veiligheid in Nederland. PIT is ontstaan uit een fusie van het Nederlands Politiemuseum en het Nationaal Brandweermuseum. PIT verbindt verleden, heden en toekomst van veiligheid en hulpverlening en draagt bij aan de bewustwording over veilig leven. Hier maak je onder andere kennis met de nieuwste innovaties omtrent veiligheid. Dit door middel van zelftesten en spannende games. Via historische topstukken, zoals oude brandweer- en politiewagens, zie je hoe de wereld van veiligheid zich heeft ontwikkeld.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.