Gek op achtbanen? Check dan deze vacature

Achtbanen, ik vind het serieus het ergste wat er is. Afgelopen juni gingen we naar de Efteling en per ongeluk stapte ik samen met Job in de attractie Vogel Rok. Zo dom! Dacht namelijk dat het Droomvlucht was. De foto na afloop van ‘de vlucht’ was té erg. Job lag onderin het bakje en ik schreeuwde het uit van angst. De rest van de dag heb ik misselijk in het park rondgelopen…

Maar goed, er zijn ook mensen die dol zijn op de airtime, g-krachten én bijbehorende adrenaline. Ben jij er zo één? Dan denk ik serieus dat dit jouw droomvacature is. Uitmetkorting.nl is namelijk op zoek naar een achtbaantester! Dit jaar zelfs niet één, maar zes personen! Je ontvangt twee toegangskaarten voor Familiepark Drievliet, Attractiepark Duinrell, De Efteling, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen, Attractiepark Toverland én Walibi Holland. Vervolgens schrijf je een review over de achtbanen en beoordeelt ze aan de hand van verschillende criteria.

foto achtbaantester vacature

Lijkt het je saai alleen? Heb jij even geluk! Je mag nog iemand meenemen ook. Dus heb jij nog geen plannen voor deze zomer, ben je een echte thrillseeker en zie je het wel zitten om met een vriend of vriendin zeven pretparken in Nederland af te gaan? Solliciteer dan snel.

Achtbaantester vacature

Dat kan door op een zo origineel mogelijke manier te laten weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Je kunt dit mailen naar [email protected] onder vermelding van ‘Achtbaantester 2015’. Het gaat om een vrijwillige functie, maar de winnaars krijgen voor elk deelnemend attractiepark twee gratis toegangskaartjes. De complete vacature staat hier. Succes!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.