By 5 juli 2015 Read More →

Een zomer vol muziek en dans in hartje Rotterdam

Lindyhop op een vrolijke lentedag, salsa in de zinderende zomerzon, tango op een zwoele nazomerzondag. Dansliefhebbers, actief en passief, verzamelen zich ook deze zomer weer op het Rotterdamse Grotekerkplein. Het Stadspodium wordt dit jaar opnieuw dé plek voor dans in alle soorten en stijlen. Maar het Stadspodium biedt dit jaar nog veel meer.

kids kick it rotterdam kids kick it rotterdam

Kinderactiviteiten

Extra kinderactiviteiten in de zomer bijvoorbeeld en het Flying Grass Carpet van HUNK-design en Studio ID Eddy. Dit fleurige tapijt nodigt uit tot picknicken en zonnebaden op het plein. Ook nieuw op het plein is de horeca. Het was nog nooit zo leuk voor de Laurenskerk! Het Stadspodium-seizoen loopt tot half september 2015 en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.  

12 x Kids Kick It

Waar er vorig jaar nog maar zes maal Kids Kick It op het Stadspodium was, worden er in 2015 maar liefst twaalf georganiseerd! Een mooie vervanging voor jeugdvakantieland, toch? Easy E, presentator Irwin en De Cultuurschool zijn dit jaar uiteraard ook weer van de partij! Voor een fijne woensdagmiddag. In de maanden juli en augustus is het elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur tijd om te spelen, te dansen en te sporten.

Toegang gratis

Kijk voor het complete programma op: www.stadspodium-rotterdam.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.