By 28 mei 2015 Read More →

Dit weekend mag je kleuren op de muren! Kom jij ook?

Komend weekend (29 tot en met 31 mei) vindt de tweede editie van Designkwartier Den Haag plaats. Een erg tof designfestival met aanbod van bekende en nieuwe ontwerpers. Het wordt gehouden in het Zeeheldenkwartier, vlakbij het centrum.

Designkwartier

Designkwartier presenteert werk in pop-up stores, op onverwachte plekken zoals in de historische context van Panorama Mesdag en ‘gewoon’ op straat. Je kunt luisteren naar de verhalen achter de ontwerpen. De humor ontdekken in de ontwerpen en misschien net dat ene speciale item kopen, waarvan je altijd dacht dat het veel meer zou kosten.

Ook dit jaar is het Makii-team weer aanwezig. Ze lanceren na het succes van de grote stadskleurplaat van vorig jaar, twee nieuwe thema’s. ‘Op avontuur in de jungle’ en ‘ op bezoek in het museum’. Door middel van een enorme (zwart-wit) muurschildering van maar liefst 11 meter lang, toveren zij hun pop-up winkel om tot een enorm grote kleurplaat. Alle kinderen zijn van harte welkom om de muren helemaal vol te kleuren! Wij zijn nu al benieuwd naar het resultaat. Kom jij ook?

Komend weekend (29 tot en met 31 mei) vindt Designkwartier Den Haag plaats. Een erg tof designfestival met aanbod van bekende en nieuwe ontwerpers. Ook Makii is aanwezig!

Ook in het Atelier van Speijk aan de Van Speijkstraat 153a is van alles te doen voor kinderen. Er zijn het hele weekend vrije inloopactiviteiten voor de hele familie. Studio Snowpuppe geeft een workshop lampen maken en voor de kids zijn er de workshops Afvalfeest, Plastic fantastic en Inventief met schuim.

hka.diederik-schneemann

Meer info: Designkwartier.com

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.