By 24 mei 2015 Read More →

Ouders Natuurlijk; voor wie van bewust ouderschap houdt

Heb jij interesse in bewust en natuurlijk ouderschap? Dan hebben wij een erg leuk uitje voor je gevonden. De zevende editie van de Ouders Natuurlijk-beurs vindt zaterdag 6 juni in Arnhem plaats. Met een uitgebreide markt en een lange lijst workshops en lezingen is er voor elke bezoeker wat wils op het gebied van duurzame producten en bewust opvoeden.

Beurs_OudersNatuurlijk_2015

Duurzame producten

De variatie in stands is enorm dit jaar. Uiteraard zijn er weer veel duurzame producten te vinden, die naadloos aansluiten bij de wens van steeds meer ouders om op een natuurlijke wijze te leven. Producten die je mag verwachten? Boeken, speelgoedauto’s van bamboe, verzorgingsproducten gemaakt met pure grondstoffen, kindersieraden van natuurlijke materialen en draagdoeken, praktisch en fijn. Verder zijn er informatieve stands waar deskundigen advies en tips geven over bijvoorbeeld kamperen met kinderen, borstvoeding en eigen groenten kweken.

Beurs_OudersNatuurlijk

Proberen en leren

Naast shoppen valt er op de beurs ook veel te leren en proberen. Verspreid over de dag kun je als bezoeker diverse lezingen en workshops volgen over onder meer gebarentaal voor je kind, gezonde voeding, besluiten nemen op basis van gelijkwaardigheid en het omgaan met een intuïtief kind.

Dagje uit voor het hele gezin

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen: Zij kunnen hun zintuigen laten prikkelen bij het ‘Harppiness belevingsconcert’ of genieten van één van de vrolijke voorstellingen van Poppentheater Tingeling. Kinderen kunnen zich eveneens uitleven in de prachtige tuin, gezonde cakejes versieren of even tot rust komen in de knutselhoek. Genoeg te ontdekken dus! Natuurlijk wordt er ook aan hapjes en drankjes gedacht en is er een fijne plek waar moeders hun kindjes kunnen voeden. Kortom: een ontspannen en gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Meer informatie: Oudersnatuurlijk.nl

beurs voor bewust opvoeden

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.