Bezoek op Tweede Pinksterdag de Open Boerderijdagen

Al plannen voor Tweede Pinksterdag? Campina organiseert dit jaar voor de tiende keer de Open Boerderijdagen. Tijdens deze editie laten de boeren de bezoekers het boerenleven ‘proeven’ en vertellen ze bijvoorbeeld waar melk vandaan komt.

Op de deelnemende boerderijen worden daarnaast tal van activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kinderen zich onder andere uitleven op een boerenstormbaan of meedoen met het melkbus-heffen. Ook krijgen bezoekers een rondleiding op de boerderij. Een leuk gezinsuitje dus.

Op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) ben je tussen 10.00 en 16.00 uur welkom op één van de 26 boerderijen in Nederland. En er is er vast wel eentje bij jou in de buurt!

TIP: Als je kunt aantonen dat je de gratis Campina Eurosparen-app hebt gedownload, dan ontvang je op de boerderij een leuk cadeautje. Die vind je hier in de Google Play Store of in de App storeHeb je de app al? Zorg er dan voor dat je de laatste update hebt geïnstalleerd.
Vergeet niet je locatie op de boerderij aan te zetten om je cadeau te ontvangen.

Open Boerderijdagen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.