By 31 maart 2015 Read More →

Het Fantastisch Kinder Film Festival Groningen

Groningen is dit jaar de hekkensluiter van het 5e Fantastisch Kinder Film Festival. Zaterdag 4 en zondag 5 april kun je aanschuiven in het Groninger Forum en je laten verrassend door het veelzijdige programma van dit kindvriendelijke festival.

Op het festival worden films getoond die geschikt zijn voor kinderen van twee tot en met negen jaar. Maar er is nog veel meer te doen dan alleen film kijken, dit jaar kunnen kinderen op Het Fantastisch Kinder Film Festival zelfs aan de slag met zagen, hamers en boren!

kinderfestival groningen

Kinderfestival Groningen

Benieuwd wat er nog meer te doen is op dit festival voor kinderen in Groningen? Bekijk de sfeerimpressie:

 Meer informatie: Fantastisch Kinder Film Festival

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>