By 25 maart 2015 Read More →

Het fantastisch kinder film festival Deventer

Tijdens de 5e landelijke editie van het Fantastisch Kinder Film Festival Deventer staat er in verschillende filmhuizen door het hele land een “Werkplaats van Krak & Mik” . Zaterdag 28 en zondag 29 maart kun je voor het Fantastisch Kinder Film Festival Deventer terecht in Filmhuis de Keizer.

kinderfilmfestival

De Werkplaats van Krak & Mik
Het Fantastisch Kinderfilm Festival biedt kinderen van 2 tot en met 9 jaar de gelegenheid om de wonderlijke wereld van beeld en geluid te ontdekken. In een interactief landschap dat uitnodigt om je fantasie te gebruiken en verhalen te beleven, ontmoeten kinderen elkaar en delen zij verhalen in hun samenspel. Met de aangeboden films, installaties, materialen en workshops geven kinderen invulling aan hun eigen fantasiewereld.

Het filmprogramma bestaat uit fantasievolle films die een beroep doen op de verbeelding van de kijker.

Meer informatie: Fantastisch Kinder Film Festival

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>