By 22 februari 2015 Read More →

Foto-expo Birth Day exclusief naar Nederland

 

Birth Day – “hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt”

Hierboven mochten we je alvast een aantal foto’s laten zien van de gerenommeerde fotografe Lieve Blancquaert. Deze foto-expositie, zal na een succesvolle expositie in Brussel (30.000 bezoekers) nu voor het eerst in Nederland te zien zijn.

Zutphen wordt het Nederlandse decor van de grote fototentoonstelling Birth Day. De Geboortenis, een stichting voor integrale zorg rond zwangerschap in Zutphen, nam hiervoor het initiatief, omdat ze de expo ziet als een indrukwekkend document over nieuw leven en hoe bepalend de plek en omstandigheden zijn waar dat leven begint.

Rond Birth Day wordt een programma georganiseerd met thema’s als seksualiteit (SOS “Sex op School”: een prikkelend educatieproject voor jongeren), fertiliteit en conceptie, integrale geboortezorg, peri- en postnatale depressie maar ook thema’s als vaderschap en moederschap. Daarnaast komt er een fotowedstrijd met het thema “Madonna’s en MANdonna’s”.  De expositie Birth Day is te zien van 8 mei t/m 28 juni 2015.

Meer informatie: BirthDayNL.nl

De foto-expositie BIRTH DAY wordt georganiseerd door Stichting De Geboortenis die iedereen die geboren is de kans wil geven om deze prachtige foto-expositie te komen bekijken en zich te laten raken door de rauwe schoonheid van het leven!

Meer informatie : #VrouwFunding

Vanaf 24 mei zendt NPO2 om 21.10 uur ook een tv-serie uit. Zie hieronder de link naar de trailer:

http://www.npo.nl/birth-day-trailer/28-04-2015/WO_VPRO_844018

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>