By 12 januari 2015 Read More →

Kids workshop : Every child is an artist

Ken je het kunstgeschiedenis-atelier The Kidspiration Club al?

The Kidspiration Club is ontstaan vanuit onze fascinatie voor het creatieve vermogen van kinderen. Midden in de Amsterdamse Pijp is er een plek gecreëerd waar kunstworkshops en kunstzinnige feestjes worden georganiseerd. In de workshops geven invloedrijke kunstenaars zoals Picasso, Pollock of onze eigen Vincent van Gogh je de inspiratie om zelf kunst te maken. Elke les komt er een andere inspirerende kunstenaar aan bod.

the kidspiration club pijp

Kinderen (4-12 jaar) kunnen elke zaterdagmiddag (13:30 – 15:00 uur) kunstworkshops volgen voor hun wekelijks benodigde hoeveelheid kunst en creativiteit. Buitenspelen is zooooo 2014. 😉

Ook als jongere of volwassene krijg je hier de kans je creatieve geest te voeden door je vrienden te verzamelen voor een FRIENDS CLASS op een zelfgekozen dag en tijdstip.

‘Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up’. Wijze woorden van Picasso! Dus….

kinderworkshops amsterdam

Work that creativity !

Zaterdag 7 februari 2015 start het nieuwe programma. Deelname is op basis van een strippenkaart, onze zogenaamde Club Card, waarbij je de hoeveelheid kunstlessen die je wilt volgen zelf kunt kiezen. Je kunt ook een ticket voor een losse les kopen (€27) of eerst een proefles volgen voor een tientje. Work that creativity !

TIP: De Club Card mag je delen met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes en is het hele jaar 2015 geldig !

Meer informatie: The Kidspiration Club

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.