By 9 december 2014 Read More →

City Slide Amsterdam zomer 2015

We hebben alvast een uitje voor de zomer van 2015 voor je. Al gehoord van City Slide Amsterdam?

Stel je de langste waterglijbaan van de wereld (meer dan 300 meter) voor die midden in de stad ligt. En daar ga je met een opblaasbare band vanaf. In de USA kent men het als Slide the City en het is daar een groot succes!

slide the city

 

City Slide Amsterdam

En het mooiste is: City Slide maakt blijkbaar de oversteek naar Europa.Op Facebook hebben ze bekend gemaakt dat er in de zomer van 2015 een City Slide Amsterdam komt. De exacte datum, locatie en voorverkoop (na kerst?) wordt binnen enkele weken bekend gemaakt. . Volgen dus die Facebook-pagina  om op de hoogte te blijven. Geen zin om zelf te glijden? Kijken lijkt me ook al hilarisch.

Wil je zien hoe het  in Salt Lake City was?

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>