By 13 oktober 2014 Read More →

Pop-up bloggerscafé #DDWmoodkids

Het geven van likes is niet meer weg te denken uit onze online wereld. Iedereen is dol op likes, ze zijn leuk om te geven en zeker om te krijgen. Likes vertellen je iets over de gever; Dit vind ik leuk (Like!), hier ben ik het mee eens (Like!) of ik heb dit gelezen (Like!).

bloggerscafe pop up ddw

Blogger Lonneke Huijbregts van Bubblemint vertaalde dit online fenomeen – nadat ze zich in Helsinki had laten inspireren – naar de offline wereld. Tijdens het Pop-up café gaan 3 bloggersteams  hun DDW design-inspiratie delen. Natuurlijk online via hun eigen blogs en social media, maar ook offline door hun LIKE (in stickervorm) achter te laten op de DDW Area-wall in het café.

Op deze muur zullen de beste spots naar voren komen!

In het Bloggerscafé bij coffeelovers (!) kunnen bloggers, hun volgers, maar ook designers en andere creatieven elkaar offline ontmoeten. Het idee is om online & offline samen te brengen en het beste van beide werelden te combineren in het delen van inspiratie. We LIKE !!

Kom je een kijkje nemen, lekkere koffie drinken en het 9 koppige KIDS bloggersteam met o.a. Moodkids ontmoeten ? Op de DDW Area-wall vind je de beste Dutch Design Week hotspots voor kinderen! Je kunt onze tips ook volgens via #DDWmoodkids . Op UrabanMoms lees je wie er nog meer in het KIDS bloggersteam zitten. Dank voor de leuke uitnodiging Esther! Let’s meet, share, inspire and LIKE !

Pop-up bloggerscafé

  • Dinsdag 21 oktober 10.30-18.00 uur
  • Locatie: Coffeelovers/ Van Piere – Nieuwe Emmasingel 44 te Eindhoven
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.